O nama

Slider

Tvrtka GOLDEN PROJEKT d.o.o. osnovana je sa ciljem ulaganja u izgradnju stambeno-poslovnih objekata na podrucju Hrvatske. Kroz godine našeg poslovanja, realizirali smo nekoliko uspješnih projekata i stvorili široku bazu zadovoljnih klijenata. Kao gradjevinski investitor, tvrtka organizira i upravlja cjelokupnim procesom realizacije projekata izgradnje uključujući:

  • Odabir parcele i ishođenje potrebnih dozvola
  • Planiranje i organizaciju gradnje
  • Prodaju izgradenih stanova i poslovnih prostora

Naš princip poslovanja zasniva se na izgradnji visokokvalitetnih objekata koji svojim karakteristikama dugorocno zadovoljavaju naše klijente, pružajuci im optimalan omjer kvalitete, sigurnosti, dizajna i cijene. Kvalitetu naših projekata mjerimo zadovoljstvom krajnjeg korisnika – kupca, te iz tog razloga koristimo samo vrhunske projektante i inženjere, kvalitetne, trajne i atestirane gradjevinske materijale, te dokazane i renomirane izvodace radova. Naš princip poslovanja rezultirao je maksimalnim zadovoljstvom naših kupaca kojima omogućujemo ugodan, siguran i moderan život u novim stambenim i poslovnim prostorima.

GOLDEN PROJEKT plod je iskustava i znanja stjecanih kroz više od trideset godina utkanih u sva projektna i izvedbena rješenja. Izgradnju povjeravamo našim dugogodišnjim partnerima s kojima smo osnovali AGP GRUPU na temeljima kriterija profesionalnosti, stručnosti, odgovornosti i kreativnosti. Time garantiramo da će cijeli prostor biti građen materijalima i opremom visoke kvalitete poznatih europskih i svjetskih brandova.

GOLDEN PROJEKT d.o.o.
a: Dudovec 18, Zagreb
a: Slavenskog 1, Zagreb (ured)
OIB: 51042101322
IBAN: HR8023600001102608988